• Welkom bij de Jutter

  De Jutter staat voor alles wat je op het mooie eiland Texel ervaart; Texelse gezelligheid, Texelse gastvrijheid, en uiteraard ook Texelse gerechten. Bij de Jutter waan je je op het eiland, op een zonnige zomerse dag, maar ook tijdens een winterse donkere avond.

 • Zomers genieten

  Na een heerlijke zomerse wandeling aan het water kun je bij ons terecht voor een verfrissend drankje, heerlijke lunch of een bourgondisch diner... Of misschien toch dat bolletje ijs met jouw favoriete taartje?

 • Benieuwd naar onze menukaart?

  Wij weten precies hoe we jou het perfecte Texel gevoel moeten geven.

  Samen zijn met mensen die jouw leven bijzonder maken op een huiselijke, sfeervolle plek tijdens een lange zomerdag, waar jullie worden voorzien van de heerlijkste gerechten met een Texels tintje.

  Die plek, dat zijn wij. Welkom bij de Jutter Almere.

  Geen zin om dit weekend te koken?

  De Jutter vertelt

  Ondanks dat de reguliere afhaal bij de Jutter ‘s zomers is gesloten, kun je nog steeds lekker de carpaccio XL voor thuis bestellen! Voor € 19,50 krijg je bij je XL carpaccio friet of brood natuurlijk gewoon erbij.

  Van maandag t/m zondag kun je voor 18:00 uur je bestelling doorgeven via 036-7370324 en deze komen ophalen bij ons restaurant in Almere Haven. 

  Uiteraard is ons restaurant ook gewoon geopend voor als je wél uit eten wil. Zien we jou ook snel weer bij de Jutter?

  News

  Jutter nieuws

  Brasserie de Jutter

  De Jutter - Almere

  De Jutter staat voor alles wat je op het mooie eiland Texel ervaart; Texelse gezelligheid, Texelse gastvrijheid, en uiteraard ook Texelse gerechten.

  © 2024 Designed By LuNo – De Jutter